Diensten van Schaufeli Wegenbouw

Straatwerk Schaufeli

Straatwerk

Het aanleggen van een bestrating heeft meer om het lijf dan alleen het plaatsen van de ondergrond en het beton of de stenen. Gebruiksgemak, veiligheid en esthetiek zijn belangrijke elementen die het verschil maken tussen een standaard project en een Schaufeli Wegenbouw project. Aandacht voor details en kwaliteit onderscheiden ons van veel concurrenten. Daarnaast is een uitgekiende planning voor ons belangrijk, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Kijkt u gerust eens bij onze referentieprojecten of bel 055-5332048 voor een toelichting.

Schaufeli Apeldoorn Wegenbouw

Grondwerk

Bouwprojecten beginnen met een solide fundering, op een solide ondergrond. Schaufeli Wegenbouw heeft de ervaring om een goede start te verzekeren. Egaliseren, bouwrijp maken, de ondergrond verstevigen, wij zorgen ervoor. Vervolgens kunt u onbezorgd verder bouwen. Wilt u de bestrating of inrichting van de locatie ook door ons laten verzorgen? Ook dat kan! 

Schaufeli Wegenbouw Apeldoorn

Riolering

Het aanleggen van riolering vraagt om de capaciteit om vooruit te kijken. Want ook in de toekomst wilt u geen zorgen hebben over het functioneren van een riool. Schaufeli Wegenbouw zorgt daarom voor duurzame oplossingen die passen bij de omgeving en lokale situatie. Denk bijvoorbeeld aan de integratie met natuurlijk grond- of regenwater, en de eigenschappen van de ondergrond.

In bestaande situaties kunnen wij veel voor u doen. Van camera inspectie tot herstel van beschadigingen, Schaufeli Wegenbouw lost het voor u op. Onze geavanceerde technieken zorgen dat problemen kostenefficiënt worden opgelost, zonder onnodig oponthoud.